Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i svenska kronor inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivet i kassan beroende av valt betalningssätt. Frakt ingår i priset. Frakt för att skicka in testet för analys till vårt laboratorium ingår också i priset.

Vi samarbetar med Klarna som erbjuder betallösningar för e-handel och fysisk butik. För ytterligare information eller frågor angående din betalning, besök Klarnas hemsida eller kontakta Klarnas kundtjänst.

Information om behandling av personuppgifter och kreditprövning

Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för Klarna ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till Klarna, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföringsändamål, om du inte skriftligen anmäler till Ecster att du inte samtycker till detta.

Garanti för resultat av trisomin 13, 18 och 21

Som vid all laboratorieanalys kan det ske att analysresultat av trisomi 13, 18 och 21 inte kan erhållas, exempelvis pga för lågt fetalt DNA-andel. I sådant tillfälle erbjuds kunden kostnadsfritt omprov eller återbetalning av köpbelopp. Detta gäller analys av trisomi 13, 18 och 21 och ej könskromosomavvikelser, könsbestämmelsen eller microdeletion.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 180 dagar. Kontakta oss ifall du vill ångra ditt köp. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

För alla paket som returneras till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter och samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (support@nipt-analys.se).

In English: When you place your order with us, you provide your personal information and connection with your registration and order, you agree that we store and use your information in our business to fulfill the agreement with you. You have the right to receive the information that we have registered about you according to the Personal Data Act. If it is incorrect, incomplete or irrelevant, you can request that the information be corrected or deleted. If so, contact us via email (support@nipt-analys.se).

Leveranser

Våra kit finns i lager och skickas senast nästkommande vardag efter att beställningen kommit till oss. De skickas i diskreta paket hem till din brevlåda. Leveranstid: i Sverige 1-2 arbetsdagar, andra länder 3-4 arbetsdagar.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom när varan är defekt eller om vi har packat fel. Är en vara felaktig eller defekt skickar vi en ny till dig. Kontakta support@nipt-analys.se för att få hjälp. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara, sända eller lämna tillbaka den till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnader för hanteringsavgift, för närvarande 250:-

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.